't Groene hart

Over ‘t Groene hart

‘T Groene hart

Biedt een ruim assortiment van alle dingen die het leven bijzonder maken. Stijlvolle boeketten en planten die onmisbaar zijn in je interieur, geurkaarsen om volledig tot rust te komen, kleine binnen en buiten decoratie om je woning extra gezellig te maken, huisparfum voor een verfijnde geur in huis en versiering voor eender welke gelegenheid.

Ben je op zoek naar een moderne, trendy of landelijke stijl? Voor iedere stijl, bieden we originele en betaalbare decoratiestukken, aangepast aan de seizoenen.

 

Vanaf het moment je ’t Groene hart binnenwandelt draait het 100% om jou! We vinden het dan ook belangrijk dat iedere klant tevreden en voldoende geïnformeerd buiten stapt. Vragen over de verzorging van bloemen en planten of advies wat het best past binnen jouw woonkamer? Bij ’t Groene hart kan je altijd rekenen op het beste advies, tips & tricks. Wij zorgen ervoor dat je net dat tikkeltje meer krijgt.

 Ons team

Ons team

Lieve Ramaekers haar passie voor bloemen groeide uit van een hobby tot … ’t Groene hart. Wat startte met boeketjes en bloemstukken maken op bestelling, is nu ontpopt tot een mooi een totaalaanbod van sfeer en gezelligheid.

 Nu het gamma veel gevarieerder is, en om jullie kwaliteit te blijven garanderen, helpt nu haar zus Christel een handje mee. Het resultaat… met veel zusterliefde staan Lieve en Christel klaar om u hartelijk te ontvangen en gelukkig te maken met kleur in je leven!

 

 Interesse in een boeket?

Spring eens binnen, bel of mail. Samen zoeken we dan naar de juiste oplossing.
't Groene hart
August van Landeghemstraat 55
2830 Willebroek

Telefoon
03 886 87 07
E-mail
info@tgroenehart.be

BE 0737505450
Vind ons ook op