Leveringen

Wil je graag iemand verrassen voor zijn of haar verjaardag? Iemand een opkikkertje bezorgen? Of gewoon wat kleur in je eigen leven brengen? Dan zorgen wij ervoor dat de bloemen geleverd worden aan huis.

Regionale leveringen

Leveringen die tijdig besteld worden voeren wij zelf uit binnen een straal van 10 kilometer . Voor groot Willebroek vragen wij hiervoor 5€. Het minimum bedrag voor een levering bedraagt 25€. Vraag gerust naar de leveringskosten voor Boom, Puurs en Ruisbroek via ons contactformulier.


 

Fleurop

Leveringen in België, Europa of wereldwijd
Je wilt een boeket laten leveren in Hasselt, Barcelona of Washington. Ook hiervoor kun je in ‘t Groene hart terecht. Wij werken daarvoor samen met Fleurop-Interflora. Deze firma is de belangrijkste servicedienst die wereldwijd, in meer dan 150 landen, bloemen levert.

Hoe verloopt dat praktisch?
Je bestelt en betaalt een boeket in onze winkel en wij zien erop toe dat je bloemen op de gewenste datum op de juiste plaats geleverd worden. Wij garanderen bloemen van de beste kwaliteit en een vriendelijke en snelle levering.

De prijs
Stel, je kiest een boeket van € 25. Fleurop-Interflora rekent € 12 servicekosten voor je bestelling in België, Europa en buiten Europa.

Je bloemen laten leveren?

Wens je nog wat meer inlichtingen? Spring dan even binnen in ‘t Groene hart en Lieve licht jou de werkwijze toe.
't Groene hart
August van Landeghemstraat 55
2830 Willebroek

Telefoon
03 886 87 07
E-mail
info@tgroenehart.be

BE 0737505450
Vind ons ook op